Skip to main content
0

Tapas eten in Noordwijk?

Tapas eten in Katwijk

Tapas al vanaf €19,95
in de buurt van Noordwijk

Reserveer onlineBekijk onze tapaskaart

Tapas eten in Noordwijk

Tapas eten is de trend van het moment. Heerlijk samen met je vrienden eten en daarbij kiezen uit ontzettend veel verschillende gerechtjes. Ons gezellige restaurant vind je heel dichtbij Noordwijk, namelijk aan de Katwijkse Boulevard. Wanneer je tapas komt eten kun je dat onbeperkt doen.

Onbeperkt tapas eten in Katwijk

Onbeperkt tapas eten is echt een leuke manier om meerdere gerechten te proberen zonder dat je daarbij achteraf een hele hoge rekening kunt verwachten.

Tapas Dessert

Na veel verzoekjes hebben we desserts toegevoegd aan onze tapas kaart. Voor een vast bedrag van € 5,- kun je genieten van 3 gangen met heerlijke dessert en koffie, thee of cappuccino.

Bekijk onze tapaskaart
tapas katwijk desserts
tapas katwijk

Heerlijk eten voor jou en Friends

Bij Friends is het naast heerlijk eten ook gezellig sfeervol. Aan de Boulevard van Katwijk en Noordwijk is het in het voorjaar, zomer en herfst namelijk heerlijk vertoeven. De gezelligheid van een zomeravond terwijl jij en vrienden heerlijk onbeperkt tapas eten.

Wist je dat er in de lente en zomer heel veel te doen is in de buurt van Noordwijk? Bijvoorbeeld in Katwijk vind je de zomermarkt en grote evenementen als SAR, 4×4 Beach en Haringrock. Wil je weten wat er nog meer te doen is in de buurt van Noordwijk naast tapas eten? Kijk dan even op de website van VVV Katwijk.

Tapas eten met collega’s?

Bij Friends draaien we onze handen niet om voor grote groepen. Wil jij met je collega’s tapas gaan eten? Wij zorgen dat onze tafels heerlijk gezellig zijn opgesteld zodat jullie zo kunnen aanschuiven.

Met je vrienden of collega’s Tapas eten bij Friends?

Reserveer nu