Skip to main content
0

Tapasrestaurant in Wassenaar

Tapas eten in Katwijk

Tapas al vanaf €19,95
in de buurt van Wassenaar

Reserveer onlineBekijk onze tapaskaart

Kom naar tapasrestaurant Friends

Tapas eten is de trend van het moment. Heerlijk samen met je vrienden eten en daarbij kiezen uit ontzettend veel verschillende gerechtjes. Liefst in de buurt van Wassenaar? Wanneer je bij ons in Katwijk tapas komt eten kun je dat onbeperkt doen.

Onbeperkt tapas eten in de buurt van Wassenaar

Onbeperkt tapas eten is echt een leuke manier om meerdere gerechten te proberen zonder dat je daarbij achteraf een hele hoge rekening kunt verwachten.

Tapas Dessert

Na veel verzoekjes hebben we in ons tapasrestaurant desserts toegevoegd aan onze tapas kaart. Voor een vast bedrag van € 5,- kun je genieten van 3 gangen met heerlijke dessert en koffie, thee of cappuccino.

Bekijk onze tapaskaart
tapas katwijk desserts
tapas katwijk

Heerlijk eten voor jou en Friends

In ons tapasrestaurant Friends is het naast heerlijk eten ook gezellig sfeervol. In het centrum van Wassenaar of aan de Boulevard van Katwijk is het in het voorjaar, zomer en herfst namelijk heerlijk vertoeven. De gezelligheid van een zomeravond terwijl jij en vrienden heerlijk onbeperkt tapas eten.

Wist je dat er in de lente en zomer heel veel te doen is in de buurt van Wassenaar? Zo kun je in Katwijk naar de zomermarkt en grote evenementen als SAR, 4×4 Beach en Haringrock. Wil je weten wat er nog meer te doen is in Katwijk naast tapas eten? Kijk dan even op de website van VVV Katwijk.

Tapas eten met collega’s?

Bij Friends draaien we onze handen niet om voor grote groepen. Wil jij met je collega’s tapas gaan eten? Wij zorgen dat onze tafels heerlijk gezellig zijn opgesteld zodat jullie zo kunnen aanschuiven.

Met je vrienden of collega’s Tapas eten bij Friends?

Reserveer nu